Vi – och kanske du?

Vill du bli medlem hos oss?

Då ber vi dig att ta kontakt med Anki Johansson, anki.johansson2012@gmail.com, som är kassör och medlemsansvarig i klubben. Eller skicka en mejl på klubbens egen mejladress info@allmannakk.se.

Om du vill ha mer information försök denna länk S-kvinnor.

Om du vill vänta lite?

Om du inte vill bestämma dig just nu för att bli medlem hos oss, men gärna vill följa klubben och se vad vi gör, skicka en mejl till Carina Fredén, carinafreden@gmail.com, så sätter vi upp dig på Intresse-listan. Det betyder att du får en mejl när vi kallar till medlemsmöte och också lite annan information.

Styrelsen består av:                                                                                                       

Carina Fredén                     Ordförande/Hemsida                            carinafreden@gmail.com

Ordinarie ledamöter

Anki Johansson                 Kassör/Medlemsansvarig                        anki.johansson2012@gmail.com

Margareta Stavling       margareta.stavling@telia.com                                          Inger Edvardsson          inger.edvardsson@bredband.net                                      Monika Öhrn                  monika_oh@hotmail.com sekreterare

Lena Sernevåg               lena.sernevag@gmail.com

Ersättare:

Birgit Skjönberg                   birgit@skjonberg.se

Mia Andersson Wikholm   mia.andersson.wikholm@gmail.com

Britt Stenervall                     britt@stenervall.se 

Om oss

Vår klubb grundades 1892. Trots vår ålder lever vi i högönsklig välmåga. Hos oss är politiken rolig, spännande och intresseväckande. Vi strävar efter att lära oss mer än vi visste innan, vi finner glädje i att vrida och vända på frågeställningar på ett öppet och fördomsfritt sätt.

Vi är en socialdemokratisk kvinnoklubb och tillhör riksförbundet S-kvinnor, som är en sidoorganisation till det socialdemokratiska partiet. Vi har medlemmar som bor i Stockholms stad och län.

På denna hemsida hittar du information om vad vi gjort på senare tid, ibland finns en del om vad vi planerar att göra framöver, vår styrelse och mycket mer. Vi hoppas du ska trivas med oss – och gärna vilja bli medlem! Vi som är medlemmar i Allmänna kk tycker att det är kul att vara med, det berikar våra liv.