Vi – och kanske du?

Vill du bli medlem hos oss?

Då ber vi dig att ta kontakt med ordförande Mia Andersson Wikholm, mobil 0721-77 21 57 eller skicka en mejl på klubbens egen mejladress info@allmannakk.se.

Om du vill ha mer information försök denna länk S-kvinnor.

Klubben är också mycket aktiv på facebook så sök gärna upp oss där för kontakt!

Om du vill vänta lite?

Om du inte vill bestämma dig just nu för att bli medlem hos oss, men gärna vill följa klubben och se vad vi gör, skicka ett mail så får du info om kommande aktiviteter info@allmannakk.se 

Om oss

Vår klubb grundades 1892. Trots vår ålder lever vi i högönsklig välmåga. Hos oss är politiken rolig, spännande och intresseväckande. Vi strävar efter att lära oss mer än vi visste innan, vi finner glädje i att vrida och vända på frågeställningar på ett öppet och fördomsfritt sätt.

Vi är en socialdemokratisk kvinnoklubb och tillhör riksförbundet S-kvinnor, som är en sidoorganisation till det socialdemokratiska partiet. Vi har medlemmar som bor i Stockholms stad och län.

På denna hemsida hittar du information om vad vi gjort på senare tid, ibland finns en del om vad vi planerar att göra framöver, vår styrelse och mycket mer. Vi hoppas du ska trivas med oss – och gärna vilja bli medlem! Vi som är medlemmar i Allmänna kk tycker att det är kul att vara med, det berikar våra liv.