Vi – och kanske du?

Vill du bli medlem hos oss?

Då ber vi dig att ta kontakt med ordförande Mia Andersson Wikholm, mobil 0721-77 21 57 eller skicka en mejl på klubbens egen mejladress info@allmannakk.se.

Om du vill ha mer information försök denna länk S-kvinnor.

Om du vill vänta lite?

Om du inte vill bestämma dig just nu för att bli medlem hos oss, men gärna vill följa klubben och se vad vi gör, skicka ett mail så får du info om kommande aktiviteter info@allmannakk.se 

Styrelsen består sedan årsmötet 16 februari 2021 av:                                              

Mia Andersson Wikholm    Ordförande mia.andersson.wikholm@gmail.com
Marie Nordén Ledamot Ny i styrelsen från 2022
Britt Stenervall Ledamot britt@stenervall.se
Monika Öhrn Ledamot monika_oh@hotmail.com
Marianne Upmark Ledamot marianne.upmark@gmail.com
Eva Franko Ersättare eva.franko@arabela.se
Camila Salazar Atias   Ny i styrelsen från 2022

Om oss

Vår klubb grundades 1892. Trots vår ålder lever vi i högönsklig välmåga. Hos oss är politiken rolig, spännande och intresseväckande. Vi strävar efter att lära oss mer än vi visste innan, vi finner glädje i att vrida och vända på frågeställningar på ett öppet och fördomsfritt sätt.

Vi är en socialdemokratisk kvinnoklubb och tillhör riksförbundet S-kvinnor, som är en sidoorganisation till det socialdemokratiska partiet. Vi har medlemmar som bor i Stockholms stad och län.

På denna hemsida hittar du information om vad vi gjort på senare tid, ibland finns en del om vad vi planerar att göra framöver, vår styrelse och mycket mer. Vi hoppas du ska trivas med oss – och gärna vilja bli medlem! Vi som är medlemmar i Allmänna kk tycker att det är kul att vara med, det berikar våra liv.